Hvad du bør vide om kvinders højhælede sko

jul - 20 2017 | By

Ligegyldigt hvad din kropstype er, føler du altid sexier, når du bærer et par kvinders højhælsko. Det er en handelshemmelighed. Kvinder har været kendt for at bevise, at iført hæle er en bestemt tillidsforbedring. Dette gælder især, når du er mangelfuld i højdeafdelingen.


Som smigrende og så smuk som de kommer, kan det dog være farligt at have på hæle. En fælles fare med hæle udgør sandsynligheden for, at hælen løsnes fra skoen, hvilket får en til at falde og blive skadet eller skadet. Ortopædere har også sagt, at den ekstra højde fra kvindernes høje hæle får dine fødder til at presses frem i tæerne og på fodkuglen og dermed placere en kvindes krop i en uregelmæssig position. Det er naturligvis et postural problem, der venter på at ske, hvis det endnu ikke har fundet sted.

Langvarig slitage af høje hæle kan også forårsage stammer i kvindens kalve, lår, selv underkroppen og leddene. Nogle andre uhyggelige fodproblemer forårsaget af spidsede hæle er pumpehud eller de hævede knogler på bagsiden af foden, der kan forvandle sig til betændte sacs, calluses og corns, hammer tå, bunions og Mortons neurom, som er en forstørret nerve, som normalt dannes mellem Den tredje og fjerde tå og forårsager en skarp brændende smerte på fodens bold.

Disse fodproblemer betyder imidlertid ikke, at du helt og holdent må afstå iført høje hæle. Hæle er faktisk tilrådeligt end lejligheder, fordi hæle slapper af en persons hæl ledning og hjælper på den normale måde at gå. Men for at forhindre yderligere skader, ville det være klogt at begrænse dig til kvinders højhælsko, der er ca. 2 inches lange. Platformsko og kiler er også gode, fordi du lægger højde på, mens du lægger afkald på dine kalvemuskler.

Du kan stadig bære din favorit stilet, især hvis du deltager i en formel lejlighed og ønsker at bære din lille sorte kjole. Men næste gang du beslutter dig for at købe kvinders højhælsko, skal du holde disse ting i tankerne. Som de altid siger, er forebyggelse bedre end helbredelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *