Hvilken skygge af læbestift er bedst for din hudton

maj - 16 2017 | By

Hver kvinde vil se smuk ud, og iført makeup er en af de bedste måder at hjælpe dig med at se og føle dig bedst til. Det hjælper dig ikke kun med at se pænere ud, men også bedre om dig selv. Selv om alle former for kosmetik har deres egne fordele, er læbestift en hurtig og nem måde at begrænse dit udseende. Men ikke alle skygge af læbestift ser godt ud på hver hud. Nogle hudtoner ser godt ud med brune, pink og nøgne nuancer, eller endda bare en klar glans. Andre komplekser ser bedre ud med rød, mauve og mørk pink læbestift. Hver nuance fungerer forskelligt på hver kvinde. Se dit bedste ved at finde den farve, der gør dine læber pop.

Hvis du har en fair hudtone, ser rød, koral og mauve farver bedst ud på dig. Da din hud allerede er lys, vil det være at vaske dig endnu mere ud i babyens lyserøde glans. Du vil gerne tilføje noget farve til dit ansigt. Der er ikke behov for lip liner, så længe du får en god farve. Jeg anbefaler Clinique Very Berry Gloss, eller Revlon ColorStay i Berry. Hvis du vil have noget rigtigt rødt, prøv Revlon Super Lustrous Lipstick i Fire & Ice. Hvis du ønsker at gå lidt lettere til et dagligt udseende, skal du anvende en lille læbeforing med en koralfarvet glans, som vil blande sig til en smuk farve. Tilføj lidt sort eyeliner og nogle mascara til et komplet udseende.

Hvis du har mørk hud, hold dig væk fra super lyse farver, som vil være for dramatisk med din allerede mørke hudtone. Mørke komplekser ser godt ud med bare en kaffe brun læderforing og en super skinnende glans, der gør læberne pope. Mørk hud ser også godt ud med dybe røde farver med blålige undertoner. Se efter farver som mahogni, vin og enhver brunfarve. Hvis du har en mørk læbestift, skal du blot tilføje en lille smule glans midt i læben og smøre læberne sammen. Bare en lille mascara ville fuldføre dette udseende. Prøv en klar glans fra Mac eller Lancome i Voile de Rose.

Hvis du har gul eller olivenhud, har du det bedste ud af at bære brune og berry nuancer. Du bør holde sig væk fra pink, orange og røde læbestifter, da de kan få dig til at se enten vasket ud eller lige over toppen. Hvis du ser at du har lagt på for meget af en lys læbestift, skal du blot tilføje en lille smule glans og smudre dine læber. Hvis det stadig er for mørkt, skal du tilføje lidt mere glans og trykke dine læber på en serviet for at fjerne en del af farven. En stor bærfarve til gule hudtoner er Clinique Almost Lipstick i Black Honey.

Når du først har fundet den skygge og mærke, du elsker og har på dig, kan det være umagen værd at købe det i bulk. Mange virksomheder sælger nu makeup og andet tilbehør i engros, hvilket sparer penge. For eksempel går jeg gennem glans ret hurtigt, så i stedet for at skulle gå til varehuset hver gang jeg har brug for en ny glans, finder jeg det meget nemmere at bare købe det engros. På denne måde har jeg mindst et par måneders forsyning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *