Hvordan man fortæller en rigtig Rolex fra en falsk

mar - 12 2017 | By

Hvis du er på markedet for et Rolex ur, vil du selvfølgelig være sikker på at du køber den rigtige ting. Rolex mærket af ure er det mest kopierede ur i verden, nogle bruger meget avancerede forfalskede metoder. Man tænker at overveje, at hvis det lyder for godt til at være sandt, eller det er en gang i et livstidsbud, er det nok en falsk.

Det bedste du kan gøre for at bestemme en urets ægthed er at tage uret til en kvalificeret juveler eller urmager, der har en specialitet i Rolex ure eller Rolex reparation. Derudover er der nogle tydelige tegn, du kan passe på for at spare dig tid. De fleste Rolex ure har meget fine mekaniske bevægelser, der gør det muligt for hånden at glide rundt om urskiven uden mærkbare flåter. Husk at forfalskere også ved dette og har fundet måder at duplikere dette.

RolexDet næste skridt er at fjerne uret bånd og mellem lugs i tolv position skal du se et registreret design nummer. Også mellem lugs på seks position bør du se serienummeret af sagen. Hvis et af disse tal mangler, er det en falsk.

Nogle falske Rolexer har et glas krystal på undersiden af uret, der giver dig mulighed for at se urets bevægelse. Mens det er meget cool, er dette træk ikke Rolex.

Brugte Rolex fakes, der er guld, vil ikke være lavet af ægte guld, så se efter slitage for at se, om tegn på et andet farve metal nedenunder. Rigtigt guld er meget tungt, og Rolex ure er mærkbart tunge i forhold til fakes. Guldklipsen bliver indgraveret med Rolex-emblemet. Sølvfarve Rolexer er lavet af rustfrit stål, hvilket også er tungere end metal i forfalskninger.

En model specielt, at mange mennesker er blevet scammed med er The Submariner. Beholderen på en ægte Submariner vender kun mod uret og klikker præcis et hundrede og tyve gange for at gøre en fuld cirkel. Forfalskninger bliver ofte i begge retninger og har ikke det samme antal klik. Et andet kendetegn at se på, er den glæde af de tal, der blev brugt i datoen. Hvis de seks og ni cifre på uret er åbne, er det ikke en sand roller submariner.

Forhåbentlig hjælper disse forslag, men tager ikke falskmøntnerne for givet. Tag uret til en professionel for at være sikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *