Top 6 hjerter valentine gaver fra Tiffany’s selskab

jun - 17 2017 | By

Over hele verden Valentinsdag fejres som en årlig ferie. Udover jul er Valentinsdag oftest den bedste tid til at give. I løbet af denne sæson for kærlighed og venskab giver folk gaver og gaver til deres nære. For at få den perfekte ferie gave idé, er man nødt til at krakke hans / hendes hoved på, hvad personen ønsker. Tja ikke, Tiffany og co smykker ville være et godt sted at starte. Så hvilken Valentinsgave får du dine kærlighedss?

Tiffany & Co har altid været elsket af mennesker over hele verden. Fra glitrende øreringe til klassiske sølvarmbånd har mange anset Tiffany & Co for at være præsentationen til Valentinsdag. Som du ved, valentinsdag handler om kærlighed og hjerter, er jeg sikker på, at du kan få en perfekt Valentine hjerteformet gave til alle dine kærlighedss.

Her vil jeg foreslå de øverste 6 hjerteformede designs Valentine Gifts fra Tiffany & Co Ideas, og nogle mening bag dem.

1) Returner til Tiffany Heart samlinger.

Varemærket Return to Tiffany har en subtil betydning for at vende tilbage til de kærlige. “Kom i mit hjerte, og hvor du end nogensinde er, vil du altid finde din vej hjem”, det gælder især på valentinsdagen. Nogle serier inkluderer Retur til Tiffany mini dobbelt hjerte tag vedhæng, Retur til Tiffany (TM) mini hjerte tags armbånd, Retur til Tiffany kollektion hjerte lås vedhæng, og selvfølgelig den bedste sælger Retur til Tiffany (TM) hjerte tag armbånd.

2) Elsa Peretti Open Hearts Designs.

Dette design er en meget populær Tiffany classic. Produkter spænder fra Elsa Peretti Open Heart lariat, Elsa Peretti Kontinuerlig åbent hjerte halskæde, Elsa Peretti Åbent hjerte vedhæng til Elsa Peretti Double Open Heart armbånd, hvert design har Open Heart som hovedfokus. Hvis du vælger dette Tiffany design som din Valentinsdag, betyder det, at du er åben for kærlighed, og har brug for den specielle, der skal udfylde den.

3) Tiffany Heart Tag Toggle link

Med sin justerbare længde i enderne af en ring og en prop, er skiftet en rigtig fashion statement, der er populær blandt teenagere og kvinder. Denne særlige smykker gave til Valentinsdag er en stor traditionel gave at give. Nogle udsøgt i Heart Tag toggle link halskæde, og Heart Tag toggle link armbånd

4) Paloma’s Tenderness

Dette Tiffany design er i form af hjerte, men enderne er ikke tilsluttet. Paloma’s Tenderness Heart pendant er en smuk gave og souvenir til at give eller modtage på Valentinsdag.

5) Paloma Picasso

Formen af hjertet er skabt på en ren og kunstnerisk måde, med begge ender udragende. Hvis denne valentine gives, betyder dette Tiffany-stykke kærlighed at have ingen grænser for enderne. Personligt kan jeg lide Paloma Picasso LOVING HEART pendant.

6) Mesh ring med hjerte

Hvad er bedre end en ring på Valentinsdag. Dens en populær smykke gave til Valentinsdag vil blive værdsat og båret i årevis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *